Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $
2022.11.28, hétfő

INFORMÁCIÓK

ÁRFOLYAM

Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

TOVÁBBI LAPOK

Zsolti a Nyerő Párosban: „Mit érdekel, hogy kivel smároltál?”

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2022. szeptember 29. - 13:46

Zsolti megint nagyot ment, és ugyan nem voltak ott a TOP-3-ban a legutóbbi játék végén, összességében jól teljesítettek.

Valamiért Megyeri Csilla és Zsolti rendre lemaradnak az első háromról, legutóbb Muri Enikőék ütötték ki őket onnan egy jobb idővel. Nem tudtak mit tenni, de nem ment el a kedvük, az esti bulin mindent bepótoltak, nagyon jól érezték magukat.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

A nap első felében egy nagyon izgalmas játékot játszottak, a lányok 25 méteres magasságban sétáltak/futottak egy futópadon, függően attól, hogy a párjaik hogyan teljesítettek. A múlt dolgait kellett összerakniuk, ami nem ment mindenkinek egyszerűen.

Noha Zsolt már nagyon régóta ismeri Csillát és közel 10 éve vannak együtt, becsúszott pár hiba. Nem esett kétségbe, folytatta a versenyt, de egy-két alkalommal azonban valóban nem volt könnyű dolga, amivel értékes idő ment el.

Zsolti ezúttal is őszinte volt, és azt mondta, őt egyáltalán nem érdekli Csilla múltja. Az sem érdekli, hogy régen kivel csókolózott, az számít, ami közöttük van, a többi a múlt, ami nyilván ott is marad, kár vele foglalkozni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.