Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
19,040 $

Megyeri Csillától csak úgy ájuldoznak a férfiak

Fotó: Instagram/Megyeri Csilla
not image

Takács Petra

2022. augusztus 8. - 00:01

Nem véletlenül, mert jobb formában van, mint sokan mások, és közben igencsak hozza a divatos trendeket, de közben az egyénisége is megmarad.

Néhány embernél azért érezhetően látni, kiket igyekeznek másolni és utánozni. A világsztárok mindig jó alapot jelentenek erre, hiszen ők azok, akik a divatot diktálják, és sok esetben nagyon erős befolyással képesek lenni erre.

Soron kívül Zelenszkij megerősítette: Ukrajna légvédelmi rakétákat kapott az Egyesült Államoktól

Ezek után nem csoda, hogy más hírességek is igyekeznek hasonló ruhákat hordani, vagy szinte ugyanolyan pózban fotózni magukat. Szerencsére vannak olyan egyéniségek is, akik más utat követnek, mint például Megyeri Csilla.

Csilla a saját útját követi, és közben kialakított egy olyan megjelenést, ami főként rá jellemző. Ezzel még hitelesebbé vált, és nem szégyenlős megmutatni a formáját, a fenékformája például rendkívül erősre sikeredett.

Shane Tusup a fellegekben érezheti magát

A férfiak csak úgy ájuldoznak tőle, ami nem meglepő, mert mindene megvan ahhoz, hogy ilyen vonzó legyen. Egy igazán szép, csinos és szexi női karakter, aki ügyesen kezeli mindezt, és mindig mutat valami újat.

Lapozó: 1 2