Clouds
21 Budapest
Dollár
344,78 Ft
Euró
371,26 Ft
Font
432,33 Ft
Bitcoin
26,968 $

Megyeri Csilla az angoltudásáról: sokszor se**hülyének érzem magam

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ám ő mindenképp változtatni szeretne ezen, ezért a követői segítségét kérte, hogy ajánljanak neki egy bevált angol tanfolyamot vagy magántanárt.

Korábban megírtuk, hogy Megyeri Csilla éveken át úgy érezte, az emberek 70 százaléka ki nem állhatja őt, egyszer épp egy szerencsétlenül megfogalmazott mondat miatt. Ám hiába kért bocsánatot, sokáig nem változott a helyzet.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Aztán jött az Ázsia Expressz, amit fordulópontként élt meg, ugyanis a műsorban megismerhették az igazi énjét, egyben elismerte, hogy sokat kellett dolgoznia azon, hogy a kezdeti nehézségeken túl tudjon lendülni.

A véleményét viszont továbbra sem rejti véka alá, hiszen egyszer azt is kijelentette, miszerint jobb, ha valakinek kevesebb partnere volt élete során, mint több, de ez főleg a nőkre igaz, akiknek nem szabad könnyen adniuk magukat.

Most pedig a 24 óráig elérhető Instagram történetében arról írt, hogy szeretné felfrissíteni az angol nyelvtudását, ami sajnálatos mód sokat kopott az utóbbi időben, de ő ezen mindenképp változtatni szeretne – írta a 24.hu.

„Budapesten bevált angol tanfolyam vagy magántanár kerestetik. Annyit felejtettem, és emiatt sokszor se**hülyének érzem magam”

– írta, majd a következő sztorijában néhány ajánlást is megosztott a követőivel.