Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Mióta itt jártál:

Megvette Tesláját, most pedig csodálkozik, hogy nem lehet ingyen tölteni

TÉMÁK:
#problémák #Tesla
Fotó: Unsplash/Charlie Deets
Epic
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Zseniális videó került fel az egyik közösségi médiaplatformra: egy ausztrál videós ezúttal azzal botránkoztatta meg nézőközönségét, hogy megosztotta, mennyire elégedetlen új Teslájával, miután többek között abban a hitben volt, hogy teljesen ingyen töltheti majd az autóját.

Luke Erwin, aki az Instagramon és a TikTokon megosztott videóival szokott vitákat generálni, karácsony után az utóbbi platformon osztotta meg a Tesla Model 3 néhány előnyét és hátrányát – legalábbis az általa vélt előnyöket és hátrányokat. Hófehér Teslájának ekézését azzal kezdte, hogy elégedetlen, amiért az ausztrál hőségben az autó felmelegedik.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ezt követően szintén problémaként említette a Tesla frissítési költségeit, állítva, hogy a Tesla Smart Summon és Autopilot és Full Self-Driving rendszerének frissítése 10 ezer ausztrál dollárba (2,55 millió forint), vagy az egyszerűbb verzió 5000 ausztrál dollárba (1,2 millió forint) kerül.

@lukeerwintv All the bad things about the Tesla model 3 performance ##tesla##teslamodel3 ♬ original sound – Lukeerwintv

“Erről nem tudtam”

– jegyezte meg, noha ezek alapján a helyes kijelentés úgy hangozhatott volna, hogy “erről sem tudtam”.

Minden meglepetésként érte, ami az autóval kapcsolatos

Az ausztrál férfi, aki meglehet az egyetlen a világon, aki úgy vásárolt magának autót, hogy előtte egyáltalán nem tájékozódott a járműről, bizonyára mindenkit meg fog lepni, de: ledöbbent, hogy a Tesla töltése bizony nem ingyenes, hanem ugyanúgy fizetni kell érte, mintha egy benzines autót vett volna, ami jellemzően benzinnel megy, melyért szintén fizetni kell.

A videós egyenesen “csalódásként” élte meg, hogy fizetnie kell a töltésért, sőt! Erőteljesen kifogásolta azt is, hogy előfizetés kell ahhoz, hogy az autóban hozzáférhessen a YouTube-hoz, a Disney+-hoz és a Netflixhez.

Noha egyes nézőket ténylegesen elbizonytalanított és sokan jelezzék, hogy ezen információk birtokában már nem is akarnak annyira egy saját Teslát, szerencsére akadtak olyan nézők is, akik megmosolyogtató reakciókkal sorozták meg az ausztrál videóst, mint például:

“Képzeld el, hogy megveszel egy autót és csodálkozol, hogy a Shell miért számol fel neked üzemanyagot…Mégis miért lenne ingyenes az autó feltöltése?”