Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Megvan a Fradi kezdője, ezzel a tizenegy játékossal állnak ki az EKL-ben

Dejan Stankovic csapatában több sérült is van.

Budapest, 2023. szeptember 20. Dejan Stankovic, a Ferencváros új, szerb vezetõedzõje (hátul, b) a labdarúgócsapat edzésén a népligeti FTC-MVM Sportközpontban 2023. szeptember 20-án. A magyar bajnok másnap a szerb Cukaricki együttesét fogadja a Konferencia-liga csoportmérkõzésén. MTI/Illyés Tibor
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Megkezdi Konferencia-liga csoportszereplését a Ferencváros, amely a szerb Cukaricki ellen lép pályára a Groupama Arénában. A csoport másik meccsén a Fiorentina a Genk csapatával mérkőzik meg.

Az FTC új edzőjének, Dejan Stankovicnak kissé fel kellett forgatnia csapatát, hiszen Tokmac és Traoré is sérüléssel bajlódik, jó hír viszont a Ferencváros számára, hogy Besic visszatért – egyelőre ugyan a kispadra, de a legutóbbi kupameccsen már beküldte a szerb edző. Lisztes szintén a padon kapott helyet. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

A mérkőzés 18:45 perckor veszi kezdetét a spanyol Guillermo Cuadra játékvezető sípjelére, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti – írja az NSO.

A Ferencváros kezdőcsapata: Dibusz – Botka, S. Mmaee, I. Cissé, C. Ramírez – Makreckis, Abu Fani – Owusu, Zachariassen, Marquinhos – Varga Barnabás.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.