Clouds
21 Budapest
Dollár
359,41 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
445,58 Ft
Bitcoin
23,120 $

Megugrott a virsli ára, itt érdemes vásárolni

Fotó: Unsplash
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Akár 2500-3000 forintot is elkérhetnek kilójáért, nem is mindegy, hogy hol vesszük.

Az év utolsó napján azért már gyakrabban belefutni akciókba, de még így is a kisebb  hentesboltok azok, ahol jutányosabb áron lehet hozzájutni a szilveszteri, újévi csemegéhez.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Természetesen itt is a jobb minőségű, magasabb hústartalmú termékek a legdrágábbak, a 92%-os hústartalommal rendelkező virsli kilójáért akár 4000 forintot is elkérhetnek – írta az ATV.

Az áremelkedés – mondhatni szokványos módon – ebben az esetben is az alapanyagok drágulásának, valamint a rezsiköltségek megemelkedésének köszönhető, ezt Papp István, a Hajdúhús 2000 Kft. cégvezetője is megerősítette az ATV Híradójának.

“A magas energia- és üzemanyagárak miatt körülbelül 30 százalékkal emelkedtek az árak, reméljük már nem lesz több energia-áremelés, hogy ezeket az árakat szinten tudjuk tartani” – mondta Papp.

A legjobban egyébként azok járnak, akik a horvát határ mentén laknak, szomszédainknál ugyanis akár már féláron is hozzá lehet jutni a prémium termékekhez, a 90% feletti hústartalmú virslik kilója akciósan átszámítva 1100 forintba kerül.