Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Megtörtént a nagy bejelentés az RTL Klubnál, indulhat a Keresztanyu

Kult
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Az RTL Klub bejelentette, hogy mikor kerül képernyőre a Keresztanyu, az új magyar filmsorozat, amiben igen nagy nevek szerepelnek, többek között Gálvölgyi Jánossal.

Az RTL Klub bejelentette, hogy mikor kerül képernyőre a Keresztanyu, az új magyar filmsorozat, amiben nagy nevek szerepelnek, többek között Gálvölgyi Jánossal.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A Drága örökösök hatalmas sikere után január 3-ától érkezik Hámori Barbara showrunner új sorozata, a Keresztanyu, amely egy ukrán-magyar határon található községben, Makkosszálláson játszódó magyar filmsorozat. Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének – olvasható az RTL Magyarország hivatalos közleményében.

A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel -, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet. Mindent bevetnek. Nem ismernek határt! Se zárjegyet.

Ezen a héten véget ér az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora

A sorozat szeretettel és humorral vesz górcső alá számos szokatlan, abszurd helyzetet, népies, szatirikus humorral fűszerezve.

Gyártó: Scripted Productions, Showrunner: Hámori Barbara.
Szereplők: Molnár Piroska (Róza Mama) Gálvölgyi János (Rendőrfőnök) Kékesi Gábor (Márk) Dobos Evelin (Petra) Szacsvay László (Szemereki) Lengyel Ferenc (Tivadar)
Konfár Erik (Imi) Dóra Béla (Zénó) Ullmann Mónika (Mariann) Mihályfi Balázs (Lajos)
Tóth Angelika (Laura) Maizác Fanni (Ildi) Németh Kristóf (Jóska) Balogh Anna (Timike)
Gömöri András Máté (Zozó) Dzsupin Ibolya (Sárika) Magyar Attila (Oleg) Sajgál Erika (Kriszta) Józan László (Igor) Hunyadi Máté (Viktor) Nagy Feró (Babos) Ganxsta Zolee (Damil) Farkas Dénes (Bonifác) Koch-Bulla Zelda (Tatjana) Rátonyi Hajni (Elza néni) Fekete Györgyi (Klárika) Noé Viktor (Szkander) Mezei Léda (Gina) Petri Viktor (Karló) Gonda Kata (Viki) Janicsek Péter (Pityke) Szentiványi Zsolt (Zsiga) Kenderes Csaba (Jani)

Keresztanyu premieradás 2021. január 3-án 18:50-től, majd január 4-től minden hétköznap 20:10-től az RTL Klub műsorán, az epizódok pedig visszanézhetők az RTL Most platformon.