Dollár
395,98 Ft
Euró
403,24 Ft
Font
477,71 Ft
Bitcoin
23,520 $

Megtalálták a büntetés-végrehajtás egyik Dunában eltűnt munkatársát Rácalmásnál

Fotó: A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai motorcsónakban a Dunán, a balesetben elsüllyedt Hableány turistahajó közelében a Margit hídnál 2019. június 3-án. A Hableány turistahajó és a Viking Sigyn szállodahajó május 29-én késő este ütközött össze a Margit híd közelében, a turistahajó felborult és elsüllyedt, fedélzetén 33 dél-koreai állampolgárral - turistákkal és két idegenvezetővel -, valamint kéttagú magyar személyzettel. A balesetben heten meghaltak, hét embert kimentettek, 21-en eltűntek.
not image

Takács Petra

2022. július 5. - 16:58

A holttest azonosítása jelenleg is folyamatban van, sokkal többet nem közöltek, a másik eltűnt személyt továbbra is keresik.

Sokakat megrázott a hír, amikor kiderült, hogy eltűnt a büntetés-végrehajtás két munkatársa a Kis-Dunában. Épp kiképzést tartottak, amikor megtörtént a tragédia, a körülmények egyelőre nem teljesen ismertek.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

Jelentős erőkkel kezdték meg a két elmerült személy felkutatását. A hivatalos tájékoztatás szerint az egyik eltűnt személyt időközben megtalálták, az azonosítás jelenleg is folyamatban van.

“A rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai közös ellenőrzésük során 2022. július 5-én 15 óra körüli időben Rácalmásnál, a Kis-Duna hídnál megtalálták a vízben az egy nappal korábban eltűnt büntetés-végrehajtási szervezet egyik hivatásos állományú tagját. Az azonosítás jelenleg is folyamatban van.” – írja a police.hu

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.