Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Megszületett Koncz Zsófia kisfia

TÉMÁK:
#Bulvár #Celeb
Fotó: Koncz Zsófia, a Technológiai és Ipari Minisztérium parlamenti államtitkára, fideszes országgyűlési képviselő beszédet mond a 177 millió forintból felépített új halmaji bölcsőde átadásán 2022. november 30-án. MTI/Vajda János
Style

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Nagyon boldog pillanatok ezek most az ismert és elismert politikusnő számára, hiszen nem sokkal az ünnepek előtt megszületett a kisfia.

Nincs szebb és természetesebb dolog annál, mint amikor egy nő életet ad egy gyermeknek. Enélkül az emberiség már nem létezne, és minden más miatt is sokat köszönhetnek az emberek a nőknek.

Soron kívül Az MLSZ elfogadtatná a Nagy-Magyarország jelképét az UEFA-val

Soha nem szabad alábecsülni az erejüket, a kitartásukat, amik messze túlmutatnak azon, mint amire a férfiak többsége képes. A szülés is olyan fájdalmakkal járhat, amiknek a kibírása rettentően nehéz és bonyodalmas.

A gyereknevelés sem könnyű, számtalan új kihívást rejt magában, de a végén mindig megéri a pillanat. Azok a nők pedig igazán szerencsések, akik mögött egy olyan erős férfi áll, akire igazán számíthatnak.

Koncz Zsófia is szerencsés, nagy boldogságban él a párjával, és most eljött a nagy pillanat, hiszen megszületett a kisfia. Egy ideje már tudhattuk, hogy a sikeres és elismert politikusnő anyai örömök elé néz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2