Megszületett Antal Timi második gyermeke

TÉMÁK:
#Bulvár #kisbaba
Fotó: Antal Timi az Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal című televíziós showműsor első középdöntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda útjai gyártóbázisán 2015. február 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Május 31-én, szerdán jött a világra a kicsi, Demko Vencel, aki az édesanyjával együtt nagyon jó egészségnek örvend.

Antal Timi, az X-Faktor harmadik szériájának második helyezettje tavaly decemberben osztotta meg a nagy hírt, miszerint második gyermekével várandós, de azt is elárulta, hogy egy kisfiút hord a szíve alatt.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Nemrég pedig kiderült, hogy végre megszületett a kicsi, vagyis az énekesnő családja hivatalosan is újabb taggal bővült. Ennek mindannyian örültek, hiszen egy baba érkezése csodálatos dolog, ettől szebb dolgot nem is kívánhatnának – írta a 24.hu.

„Szeretettel értesítünk Benneteket, hogy a tegnapi napon, 2023. 05. 31-én reggel 06.33-kor megszületett kisfiunk, Demko Vencel, 4300 grammal és 56 centivel! Anyukájával mindketten egészségesek, és pihenik a fáradalmakat! Szívből köszönjük a sok-sok jókívánságot, a kedves üzeneteket! Köszönjük, hogy Ti is velünk örültök!”

– áll Timi közösségi oldalán, amelyhez egy fotót is mellékeltek.

Az Index beszámolója alapján az énekesnőnek és párjának, Demko Gergőnek három és fél éve született meg a kislányuk Emma, aki minden bizonnyal nagyon örül a kistestvére érkezésének.