Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Ismét megsérült Ramos, kihagyhatja a Real Madrid elleni BL-meccset

Fotó: Twenty20
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. január 30. - 14:56

Sergio Ramos épphogy felépült a sérüléséből, amely következtében hónapokat kellett kihagyni, most ismét nélkülözniük kell a párizsiaknak. 

A Bajnokok Ligája hamarosan visszatér, a legjobb 16 között pedig a Real Madriddal találkozik a PSG, amely nem csak Mbappé szempontjából lesz pikáns találkozó, de Ramos számára is, akinek hosszú évek után kellett elhagynia a madridi gárdát. 

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Az első mérkőzést február 15-én rendezik a Parc des Princes-ben, Sergio Ramos-nak pedig versenyt kell futnia az idővel, ha ott szeretne lenni a korábbi csapata elleni találkozón – írja a Marca.

A spanyol védő kénytelen volt kihagyni a szezon első felét, az elmúlt hetekben kezdhetett újra szerepelni a csapatban, azonban a La Parisien információi szerint a spanyolnak idő előtt el kellett hagynia a PSG egyik edzését, miután izomproblémáktól szenvedett. 

A játékos akár több hetet is kihagyhat, így veszélybe kerülhet a játéka a Real Madrid ellen. Az első mérkőzést február 15-én rendezik, a visszavágóra március 9-én kerül sor a Santiago Bernabeuban.