Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

Mégsem lesz szaúdi vb-nagykövet Cristiano Ronaldóból?

Rijád, 2023. január 3. Cristiano Ronaldo portugál futballcsillagot bemutatják az an-Nászr szaúd-arábiai labdarúgóklub új játékosaként Rijádban 2023. január 3-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúdi klubhoz szerzõdött. MTI/AP/Amr Nabil
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Újabb értesülést cáfolt az Al-Nassr portugál sztárjátékosuk kapcsán.

A klub hivatalosan is cáfolta azokat a korábbi híreket, miszerint Cristiano Ronaldo két szezonra szóló szerződése után Szaúd-Arábia világbajnoki nagyköveteként tevékenykedik tovább az országban.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

“Az Al Nassr FC szeretné tisztázni, hogy a sajtóhírekkel ellentétben Cristiano Ronaldo szerződése a klubbal nem jár semmilyen vb-pályázattal kapcsolatos kötelezettségvállalással” – áll a szerdán kiadott közleményükben.

“Ronaldo elsősorban az Al Nassrra koncentrál, és arra, hogy csapattársaival együtt dolgozzon a klub sikerének eléréséért” – tették hozzá, rövidre zárva ezzel a sajtó találgatásait, melyekből volt bőven az elmúlt hetekben.

Ugyanakkor Ronaldo vb-nagyköveti státusza logikus lett volna, hiszen Szaúd-Arábia Görögországgal és Egyiptommal közösen szeretne pályázni a 2030-as világbajnokság megrendezésére – írja az ESPN.

Ehhez pedig biztosan kapóra jött volna egy olyan, világszerte ismert játékos támogatása, mint Ronaldo. A portugál a következő két évben így is 200 millió eurót tehet zsebre, ám a most cáfolt információk szerint a vb-nagyköveti munkájáért további 200 millió eurót kapott volna.