Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Megrendülten nyilatkozott az M7-es busztragédia túlélő sofőrje

Fotó: MTI/Vasvári Tamás
not image

Takács Petra

2021. augusztus 18. - 19:16

Az oldalára borult busz mellett találta meg halott édesanyját a szabadbattyáni tömegszerencsétlenséget túlélő buszsofőr. Zokogva beszélt a tragédiáról a Tényeknek, azt mondta nem tudja mi történt, éppen aludt a tragédia idején, már csak arra ébredt, hogy repül a busz. Egy másik áldozat pedig kikapcsolódni utazott Horvátországba, szeretett volna feltöltődni édesapja halála után.

A tragédiát túlélő sofőr megrendülten, zokogva nyilatkozott a Tényeknek. A sofőr megosztotta, hogy nem tudja miért következhetett be a tragédia, de minden elhunyt családjának őszinte részvétét nyilvánította. János kollégáján kívül édesanyját is elvesztette a borzasztó tragédiában, mely az M7-es autópályán történt.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

A tragédia idején épp váltótársa vezette a turistákkal teli buszt, akivel már 15 éve voltak munkatársak, és jó barátok is. János elmondta, amíg társa vezetett, addig ő aludt a vezető mellett, s ahogy elmondta, már csak arra ébredt, mikor a busz repült.

János megosztotta az egyik legmegrendítőbb részletet is: édesanyja is az áldozatok között van, akit 70. születésnapja alkalmából lepett egy az egynapos horvátországi úttal. Ahogy elmondta, elképzelhetetlen a fájdalom amit most érez, s a baleset utáni állapotok is leírhatatlanok voltak számára. János megosztotta, első dolga az volt, hogy feltépje a busz tetejét, hogy kimenthesse a túlélőket.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.