Megrázó részletek derültek ki a győri biciklis gázolásról

Fotó: Unsplash/Chepe Nicoli
not image

Takács Petra

2021. július 24. - 22:04

Halálra gázolt, majd 100 méteren keresztül vonszolt egy biciklist egy részeg, 19 éves sofőr Győrben. Az áldozat éppen a zebrán ment át, a gázoló fékezés nélkül ütötte el, majd felhajtott egy füves részre, ahol egy villanyoszlopot is kidöntött.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, tragikus baleset történt Győrben, ahol egy kerékpáros a helyszínen életét vesztette súlyos sérülései miatt. Az elgázolt férfi lánytestvére sírva beszélt a tragédiáról a Tényeknek, kiderült, hogy férje ugyanígy halt meg néhány évvel korábban.

Könnyes szemmel nyilatkozott a Tényeknek az elhunyt biciklis testvére a baleset után. A férjéről beszélt, s azt mondta, ő is hasonló módon halt meg, mint most a testvére. A nő sokkot kapott a baleset után; szerinte, ha nem száguldozik a fiatal autós, testvére még mindig élne.

A megtört nő úgy gondolja, nem érdemes egy ilyen fiatalnak autót adni, és mindez a szülők felelőssége. Az autó tetején hatalmas horpadás keletkezett, és egy lyuk tátong a szélvédőjén: oda csapódott be a biciklis szombaton hajnalban Győrben, miután az autó halálra gázolta.

A Tények úgy tudja, a férfi épp a zebrán haladt át, mikor sárgán villogott a lámpa, ekkor ütötte el az autós. A mosonmagyaróvári 19 éves fiatal Abda felől ment Győr irányába amikor a tragédia történt.

Fékezés nélkül ütötte el a biciklist, és még a gázolás után sem állt meg: 100 méteren keresztül vonszolta a férfit, aki végül lerepült az autóról. A kocsival ezután felhajtott egy füves részre, ahol egy oszlopnak ütközött és felborult. Az autó két utasa megsérült, őket kórházba szállították.