18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
394,92 Ft
Euró
416,92 Ft
Font
483,49 Ft
Bitcoin
17,257 $

Megölte barátnőjét, és egy műanyag dobozban tartotta, hogy közel maradjon hozzá

Fotó: Unsplash/Maxim Hopman
Külföld
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A tinédzser feltehetően 10 nappal azelőtt halt meg, hogy megtalálták a holttestét.

Egy arizonai férfi azt mondta a rendőrségnek, hogy napokig őrizte tinédzser barátnője holttestét, „mert közel akart maradni hozzá“.

A 21 éves Daniel Blas Torrealbát és testvérét, Edwin Humberto Chavez-Blas, 19 éves férfit letartóztatták, miután a 17 éves Destiny Munoz bomló holttestét megtalálták egy műanyag dobozban egy üres háznál parkoló járműben.

A rendőrség október 5-én Phoenix északi részén, ahol Torrealba a barátnőjével és egyéves gyermekükkel élt, találta meg a holttestet, amely „erős bomló szagot árasztott“. A rendőrség úgy véli, hogy Munoz szeptember 26-án halt meg, 10 nappal azelőtt, hogy a holttestre rábukkantak.

Mindkét testvért a holttest eltitkolásával és bizonyítékok meghamisításával vádolják. Állítólag azt tervezték, hogy Munozt láncfűrésszel feldarabolják és eltemetik. A rendőrség a bírósági dokumentumok szerint talált egy láncfűrészt, egy 9 mm-es pisztolyt, kesztyűt, ragasztószalagot és számos más tárgyat, amelyeket szerintük a test elrejtésére használhattak – írja a The Independent

Az orvosszakértő megállapította, hogy Munoz halálát pisztolylövés okozta. Torrealba úr azt állította, hogy a nő egy vita során lőtte magát arcon, és hozzátette, hogy a múltban többször fenyegetőzött azzal, hogy véget vet az életének. Chavez-Blas viszont azt állította, hogy Munoz vagy beverte a fejét, vagy véletlenül lőtték meg, amikor elesett.

Torrealba hozzátette, hogy „azért tartotta [a lányt] egy műanyag edényben, mert közel akart maradni hozzá“.