Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

Megölte a feleségét, majd keresőcsapatot indított a megtalálására

Fotó: Pixabay
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. október 18. - 15:02

Egy féltékeny férjet azzal vádolnak Németországban, hogy megfojtotta feleségét, majd a gyermekeikkel és a húgával színlelt keresőcsapatot szervezett.

A vádlott férj, akit a 27 éves Patrick S.-ként azonosítottak, állítólag az év elején megölte egykori szépségkirálynő feleségét, miután az közölte vele, hogy el akarja hagyni őt. A saját bevallása szerint „rendkívül féltékeny“ férj azt mondta a hatóságoknak, hogy neki és a feleségének, akit 27 éves Jennifer S.-ként azonosítottak, házassági problémái voltak. Hozzátette, Jennifer a halála előtti napon adott neki még egy esélyt, amikor a férfi kijelentette, hogy „meg akar változni“.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A férfi állítólag 2021. február 27-én puszta kézzel megfojtotta a nőt. Ezután SMS-t küldött a felesége húgának a telefonjáról, hogy aznap délután sétálni akar a Rajna folyó mentén, ahol a hamis keresés kezdődött – írja a New York Post

A nő holttestét végül nem messze a házaspár Biebesheim am Rhein-i lakásától találták meg, a férjet pedig másnap letartóztatták. Az ügyészek állítólag azzal érveltek, hogy „mivel ő nem kaphatta meg a nőt, más sem kaphassa meg“.

Már korábban el előfordult családon belüli erőszak, és házassági problémáik is voltak. 2020. január 8-án a férj betörőnek álcázta magát, és „betört“ a házaspár otthonába, ahol az akkor még csak 5 éves fiuk szeme láttára kétszer megszúrta az asszonyt egy konyhakéssel.

Ezeket a vádakat ejtették, amikor a nő megtagadta a vallomástételt. Emellett azt is elmondta a kiérkező mentősöknek, hogy felismerte a támadót Patrickként.

A férj, aki hivatásos festőművész, a keddi bírósági meghallgatásán hallgatott. Hivatalosan gyilkossággal és testi sértéssel vádolták.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.