Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

Meglepően „keveset” kérhet/kaphat a Barcelona Messiért

Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A támadó viszonylag alacsony összegért cserébe kerülhet át az új csapatához, noha még mindig a világ egyik legjobb játékosáról beszélünk, aki hatalmas marketingértékkel bír.

A támadó viszonylag alacsony összegért cserébe kerülhet át az új csapatához, noha még mindig a világ egyik legjobb játékosáról beszélünk, aki hatalmas marketingértékkel bír.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Lionel Messi már 33 éves, de ez csak az egyik aspektusa a helyzetnek, mivel az argentin még mindig kiváló formában van, és Cristiano Ronaldo is bizonyítja, hogy ennél is idősebben lehet klasszis teljesítményt hozni, ráadásul folyamatosan.

Emellett Messi marketingértéke elképesztően nagy, és várhatóan Angliában sokáig őrület lesz miatta a stadionokban és azon kívül is. Már csak a mezeladások vagyonokat hozhatnak a Manchester Citynek, akik 5 évre 700 millió eurót fizethetnek neki.

A Barcelona nem akarja elengedni a sztárt, de nincs más választásuk, hiszen Messi nagyon menni akar, olyannyira, hogy már nem tekinti magát a keret tagjának, és az edzéseket sem látogatja. A háttérben az édesapja, Jorge Messi intézi az ügyet, hogy minél hamarabb távozhasson a fia.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/abszurdnak-tuno-dolog-miatt-nem-lehet-garantalt-dzsudzsak-szamara-a-kezdo-az-mtk-nal/

A katalánok közben kezdik belátni, hogy meg kell válniuk a legendájuktól, aki 20 év után hagyhatja el Barcelonát. A goal.com beszámolója szerint a Telegraph arról jelentett, hogy Messi mindössze 100 millió euróért cserébe hagyhatja el a csapatát.

Ez pedig a vártnál is kevesebb, tekintve a fentebb említett tényeket, és azt, hogy a szerződése egy 700 millió eurós kivásárlási árat tartalmaz. A Manchester City nagyon jól járhat, ha „csak” 100 millió eurót kellene kifizetniük, ami 88 millió fontnak felel meg.

Kérdés, hogy ezen az összegen felül érkeznek-e játékosok, mert a Barcelona inkább a készpénzt választaná Ronald Koeman, az új edző újjáépítési terve miatt. Kíváncsian várjuk a folytatást, de nehéz elképzelni, hogy Messi nem fog távozni, és máshol folytatná, mint a Manchester City, ahol a korábbi edzője, Pep Guardiola várja.