18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,139 $

Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Fotó: Unsplash/ Andres F. Uran
Észak-Amerika
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 21 éves nő holttestére egy bevásárlókocsiban bukkantak rá, megkötözve, egy lepedőbe csavarva.

A Newsweek jelentése szerint a 21 éves Rosa Chacon két hónappal ezelőtt, január 18-án tűnt el az Illinois állambeli Chicagóban, miután beszállt egy Uber-autóba. A család elkeseredettségében felbérelt egy magánnyomozót, mely március elején nyilvánosságra hozta, hogy csatlakozott a nyomozáshoz.

A Richart nyomozóiroda a múlt héten, március 7-én osztotta meg az interneten az eltűnt nő kereséséről szóló felhívást, és segítséget kért a lakosságtól. Csakhogy csütörtökön az ügynökség közzétette a tragikus hírt:

„A családdal szorosan együttműködve megtaláltuk Rosa Chacont. Sajnos Rosát holtan találtuk. A rendelkezésünkre álló információk alapján az orvosszakértő be tudta azonosítani Chacont. Imádkozzatok családjáért, mivel ez egy nagyon nehéz időszak számukra. Köszönjük, hogy mindannyian megosztottátok a róla szóló bejegyzésünket.”

Chacon halálának híre alig néhány héttel azután érkezett, hogy egy másik eltűnt személy ügye tragédiával végződött: a 14 éves Samantha Humphrey-t három hónapnyi keresés után holtan találták New York állam északi részén.

A hatóságok később megerősítették, hogy a lány halálát gyilkosságként kezelik, a jelentések szerint pedig a tinédzsert a Mohawk folyón halászok találták meg egy víz alá merült bevásárlókocsiba kötözve.