Megjött Gáspár Evelin, és keményen kiosztotta a fatert

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Hujber Dávid

2021.április.8 - 01:08

Evelin csak később csatlakozott a családhoz, de azonnal megragadta a lehetőséget, hogy helyre rakja az édesapját.

Eddig egy olyan nap sem volt, amikor unatkoztunk volna a Van életünk című műsor ideje alatt Gáspárék miatt, akik abszolút kedvencek lettek. Az egész ország ismeri őket még azokból az időkből, amikor a Győzike Show ment az RTL Klubon.

Most a LifeTV-n szerepel a család, kiegészülve Virág párjával, Krisztiánnal, akit már nem egyszer kérdeztek meg arról, hogy mikor veszi el Győzike kisebbik lányát. Erre még várnunk kell, mert nagyon fiatalok, de ki tudja…

Addig még számos kalandban lesz részünk Gáspárékkal, akik nemrég a rosszabb idő ellenére lakóautóba ültek és elindultak a nagy felfedezésre. Győzike nagyon meg akarta adni a módját, majd Bea rendesen kiosztotta.

Megfosztották címétől Pápua Új-Guinea szépségkirálynőjét a címétől, mert a TikTokon twerkelt

A családfő horgászott is, egy nagyobb pontyot fogott. Evelin pont jókor toppant be, amikor a családja enni készült, de nem kért belőle. Ahogyan ő fogalmazott, fitneszben tolja, ellentétben az apjával, akit szinte azonnal elkezdett pirítani.

Miközben Bea a helyi kutyával volt elfoglalva, és csodálta, hogy azonnal leült az étel láttán, Evelin megint odaszólt Győzikének. „Nézd már, milyen okos!” – szólt közbe Bea, majd jött Evelin. „Okosabb, mint a férjed?”