Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Nem akárki jósolta meg Gündogan jövőjét

Liverpool, 2021. február 7. Ilkay Gündogan, a Manchester City játékosa a Liverpool ellen az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. február 7-i mérkõzésen Liverpoolban. A Manchester City 4-1-re gyõzött. MTI/EPA/Getty pool/Laurence Griffiths

Bense Róbert

2022. szeptember 27. - 22:01

A Manchester City német játékosa állítólag a Barcelonába tart, ehhez azonban még Pep Guardiolának is lesz néhány szava.

Nagy kérdés Ilkay Gündogan sorsa a Manchester Citynél, hiszen a német középpályás szerződése jövőre jár le az angoloknál, ha pedig még szeretnék eladni, akkor már csak a téli átigazolási időszakban lesz rá lehetőség.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Pep Guardiola ugyan ragaszkodik hozzá, és a csapatban is rendszeresen számít rá, azonban Gündogan jövőre már 32 éves lesz, ebben a korban pedig már mind a szerződés hosszán, mind pedig a fizetésen lejjebb szoktak vágni, főleg a City kaliberű klubok esetében.

Fabrizio Romano átigazolási guru éppen ezért úgy véli, hogy Gündogan hamarosan váltani fog. Romano szerint a Barcelona számára ideális lenne a német, hiszen Busquets helyére éppen illene a stílusa – írja a Fichajes.

Gündogan amellett, hogy jól bánik a labdával, a második vonalban pedig rendre jól érkezik a kapu elé, még erős védekezési képességekkel is rendelkezik, ez pedig mind-mind olyan tulajdonság, ami rendkívül jól jönne Xavi csapatának.

A katalánok az elkövetkezendő hónapokban egészen biztosan megpróbálják meggyőzni Gündogant, de ez korántsem lesz könnyű feladat, hiszen több nagy klub is kinézte magának, mint például a PSG, vagy éppen a Bayern München.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.