Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
16,994 $

Mégis lehetett paktum Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc között?

MTI/Balogh Zoltán

Takács Petra

2021. október 19. - 13:46

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Márki-Zay Péter beismerte, hogy üres szólam az, hogy „leváltotta a baloldalt”, mivel zavaros magyarázkodásba kezdett arra a kérdésre, pontosan miről is akart beszélni.

Egy-két napon belül már találkozik is Gyurcsány Ferenccel, mondta Márki-Zay Péter, egyetlen nappal azután, hogy még a régi baloldal leváltásáról beszélt. Ez is bizonyítja, hogy szó sincs arról, hogy bárkit leváltott volna, nem is válthatott, hiszen már évekkel ezelőtt megkötötte a paktumot Gyurcsány Ferenccel. Így arra a kérdésre, hogy mégis mit értett ezen, zavaros magyarázkodásba kezdett arról, hogy Gyurcsányék megváltoztatták a kultúrájukat – írta az Origo.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Márki-Zay után Gyurcsányné jött, aki maga is újabb bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy színjáték volt az egész baloldali előválasztási bohóckodás. Azt mondta ugyanis, hogy újra elindulna az előválasztáson, még akkor is, ha tudná előre az eredményt. Ezt nyugodtan tekinthetjük freudi elszólásnak, hiszen mindenki tudta előre az eredményt: Gyurcsányné népszerűsége olyan alacsony, hogy a második helyen kellett végeznie.

Az erőviszonyokat mindenesetre Gyurcsány Ferenc felesége is világossá tette, amikor elmondta, ő meg a DK a győztese az előválasztásnak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.