Clouds
21 Budapest
Dollár
357,64 Ft
Euró
384,77 Ft
Font
437,29 Ft
Bitcoin
27,915 $

Megható sorokkal búcsúzott vőlegénye a Nagykőrösön vonat elé lépett Barbarától

Fotó: Unsplash
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Zsolt szavai arról árulkodnak, mekkora űr maradt az életében a szerelme után, aki túl sokat szenvedett, és egyáltalán nem ezt érdemelte.

Korábban beszámoltunk róla, hogy pénteken vonatgázolás történt Nagykőrösnél, sajnálatos módon azonban már nem tudtak segíteni az áldozaton, aki a súlyos sérülései miatt már a helyszínen életét vesztette.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Nem sokkal később kiderült, hogy a 25 éves Barbara követett el öngyilkosságot, aki kevéssel a tragédia előtt tett közzé egy búcsúlevelet a közösségi oldalán, amelyben arról írt, mennyire szenved a kezelhetetlen depressziója miatt.

Egy „megrekedt lélekként” utalt önmagára, kiemelve, hogy „régóta nem találja a kiutat”, de biztos benne, hogy a történtek után jó helyre fog kerülni, mert „a Földön ez az élet már csak szenvedés lenne” számára – írta a Ripost.

A vőlegény mindig élete szerelmeként fog a lányra gondolni

„Most pihennem kell kicsim egy kicsit, de te ne várj meg! Látom a szemed most is kisírt, de ne bánd meg! Nem akarom tönkre tenni a te életedet is”

– fogalmazott Barbara.

Vőlegénye, Zsolt megható sorokkal búcsúzott a fiatal lánytól, kiemelve, mekkora űr maradt az életében utána, s úgy érzi, nélküle már semmi lesz ugyanolyan, majd szomorúan hozzátette, Barbara túl sokat szenvedett, holott egyáltalán nem ezt érdemelte.

„Kérlek, vigyázz mindig rám, mert most nekem lesz szükségem arra, hogy óvj engem! Amíg utolsót nem dobban a szívem életem szerelme maradsz, és örökké a menyasszonyom! Minden percben hiányozni fogsz! Nagyon Szeretlek”

– zárta sorait.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.