Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,19 Ft
Euró
394,21 Ft
Font
456,82 Ft
Bitcoin
66,267 $

Megható búcsúvideó készült Benedek Tiborról: „Grazie Tibor…”

Egy igen megható búcsúvideó látott napvilágot az olasz Rai Sport közreműködésével, akik számára szintén nagyon fontos személy volt a világhíres magyar vízilabdázó.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Egy igen megható búcsúvideó látott napvilágot az olasz Rai Sport közreműködésével, akik számára szintén nagyon fontos személy volt a világhíres magyar vízilabdázó.

Június 18-án hajtotta örök álomra a fejét egy hosszú betegség után a nagy harcos, Benedek Tibor. A legendás vízilabdázót mindössze 47 esztendősen érte utol a halál. Több mint egy ország siratta meg az egészen kiváló játékost, hiszen Olaszországban is imádták. Soron kívül Közel 15 millió forintot raboltak a fegyveres betörők, majd lecsapott a TEK

Tibor már fiatal korában kiemelkedett a munkájával, és mindig is hitt abban, amit csinált. Talán nem túlzás azt állítani, hogy senki sem akart nála jobban nyerni. Lenyűgöző módon és energiával tudta motiválni a játékostársait.

https://liner.hu/kiraboltak-a-liverpool-jatekosat-mikozben-a-bajnoki-cimet-unnepelte/

Benedek valóban egy különleges játékos és egy utánozhatatlan karakter volt. 1989 és 1996 között az UTE színeiben volt sztár, majd az INA Assitalia Romába tette át a székhelyét, ahol 2001-ig hajította a labdákat, igen magas szinten.

2001 és 2004 között a Pro Recco játékosa volt, akikhez 2007-ben tért vissza, és a 2012-es visszavonulásáig ott is játszott. Mindeközben a nemzeti válogatott színeiben közel 390 mérkőzésen volt ott a medencében. Egy hihetetlen szám, ami 18 évet ölelt fel.

A háromszoros olimpiai bajnok legendát Olaszországban is nagy tisztelet övezte. Rajongtak érte, és számos nagy meccs fűződik a nevéhez, amiken kulcsfontosságú szerepet töltött be a győzelem eléréséhez. Sorra érte el a nagyobbnál nagyobb sikereket.

Ezek után nem meglelő, hogy Olaszországban is megsiratták, és egy pillanatra sem feledkeznek meg róla. A szomorú esemény kapcsán a Rai Sport is megemlékezett Benedek Tiborról, aki edzőként is letette a névjegyét.