Dollár
395,33 Ft
Euró
412,92 Ft
Font
481,69 Ft
Bitcoin
17,124 $

Meghallották, hogy mennyit keres a Barca sztárja, majd rögtön hátrálni kezdtek

Fotó: Twitter/FC Barcelona
not image

Takács Petra

2021. augusztus 14. - 08:26

Koeman szívesen számolna a sztárral, de mivel túl magas a fizetése, az elsődleges opciót az eladása, vagy kölcsönadása jelenti.

A holland edzőnek bőven van miért aggódnia, nemcsak Messi távozása miatt, ami alapjaiban változtatta meg a képet Barcelonában. Az argentin eligazolásával éves szinten 30-40 gólt kellene pótolniuk valahogy, de jelenleg erre talán még többen egyszerre sem elegendőek.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Totálisan át kell szervezni a csapatot, ráadásul Aguero is lesérült, aki körülbelül 10 héten át lesz harcképtelen, és utána még formába kell lendülnie. Nem véletlenül akar új csatárt a katalánok edzője, ám nem valószínű, hogy képesek lesznek bárkit is szerződtetni.

Coutinho még mindig nagy fejtörést okoz a nagyon magas fizetése miatt, köszönhetően a korábbi elnöknek, aki messze piaci ár felett határozta meg ezeket a béreket. Miután a brazil középpályás a megérkezése óta összességében alig játszott, és hamar kölcsönadták, ez egy nagyon rossz üzletnek tűnik a Barcától.

Nem véletlenül kellett mennie Bartomeunak, aki rossz választásnak bizonyult az elnöki székre, és a klub még egy ideig nyögni fogja azt az időszakot gazdasági szinten. A MARCA szerint Koeman számítana a Liverpool egykori legjobbjára, de túlságosan is költséges ahhoz, hogy a csapatnál tartsa.

A Barca brutális összeggel tartozik Messinek

A Corriere dello Sport úgy tudja, hogy Olaszországból már a Lazio is érdeklődött Coutinho iránt, de ahogy a többi klub esetében is, amikor meghallották, hogy mekkora a játékos bére, gyorsan lebeszélték magukat az üzletről.

Emiatt a Barcelonának meg kell találnia a módját arra, hogy kifizesse a sztár fizetésének egy részét, ha valóban azt akarják, hogy távozzon a klubtól, és ezzel pár millió euróval enyhítsen a bérköltségeken.