Megfagyott a levegő a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában, újabb dráma

Fotó: Instagram/Majoros Péter
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 21. - 00:07

Sorra érkeztek a drámai pillanatok a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában, többek között Kocsis Renáta miatt is, aki megint nem kapta meg a nagy lehetőséget.

Van pár felvétel, amit nagyon szívesen újranéznénk, és ezt részben már meg is tettük a TV2play segítségével, ahol az összes produkció megtekinthető, beleértve az értékeléseket, vagy az olyan jeleneteket, amik után a szavunk is elállt.

Tóth Gabi nem úszta meg, az egyik versenyző csúnyán beszólt neki, az énekesnő is nehezen hihette el, amit hall. Egyrészt az énekes messze nem volt tökéletes, és senki nem ültette volna le a székre, másrészt még neki állt feljebb.

Szerencsére sokkal több volt a jó és különleges produkció ennél, Majka gyorsan elengedte a dolgot, szerinte nem kell foglalkozni az ilyen eseményekkel. Igaza volt, majd Gabi is megnyugodott, bár amit kapott a versenyzőtől, az nem volt túl fair.

Kocsis Renáta az előző évadban is elindult, és hatalmas csalódás érte, amikor nem vitték tovább. Nehezen dolgozta fel a dolgot, és most úgy érezte, itt lehet a második esély. Az este egyik legerősebb produkciója volt az övé, és ahogyan előadta a Total Eclipse of the Heart című dalt, az valami fenomenális volt.

Renáta évekkel ezelőtt írt egy levelet Majkának, mert szeretett volna vele dolgozni, vagy elérni azt, hogy legalább meghallgassa az egyik dalát. A rapper rengeteg ilyen hangi anyagot kap, de civilben nem szeretne ilyen kérdésekben dönteni.

Majka sokat gondolkozott azon, hogy mi legyen Renáta sorsa, és noha hatalmasat énekelt, nem adott neki széket. A Mesterek közül többen is rendkívül csalódottak voltak a rapper döntése miatt, aki ígéretet tett arra, hogy foglalkozni fog vele versenyen kívül, akár még egy együttműködésre is nyitott lehet.

Elképesztő fenékformája van Sergio Ramos feleségének, csak ámulunk (videóval)

„Ne csináld már Peti, ne már! Annyira jó!” – szólt oda Babett Majkának, de nem gondolta meg magát. „Én ezt lehet, jövőre nem vállalom.” – reagált Joci. Majka hangsúlyozta, nem Renáta tehetségét vitatja, mert megkockáztatja, hogy mindhárom kiválasztott versenyzőjénél jobban énekel, de nem ilyen karaktert keres. „Én nem ezt keresem ebben a műsorban. Én mást keresek, aki komplexebb ennél.”