Megérkezett Vajna Timi tüdő CT-eredménye

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, Vajna Timi is átesett a koronavírus-betegségen, ami többek között a tüdejét is megtámadta.

Hosszú hónapokkal ezelőtt esett át a betegségen Timi, aki sokakkal ellentétben nem tünetmentesen győzte le a vírust, mely már több millió emberrel végzett. A folyamatos halálozások miatt a halottak száma lassan elérheti a 3 milliót.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

A z új mutációk még nagyobb problémát okoznak, mivel azok nemcsak veszélyesebbek, hanem sokkal gyorsabban is képesek terjedni. Magyarországon a brit mutáns robbantotta be a harmadik hullámot, ami messze intenzívebb, mint az első kettő volt.

Számos kutatást végeznek a koronavírus hatásairól, mivel nem egy esetben hosszú hónapokkal a fertőzés után lehetnek mellékhatások. Egyelőre nem tudni, hogy ennek milyen következményei lehetnek évekkel később.

Az oltás az egyetlen ellenszer, amivel elkerülhetőek a súlyos mellékhatások, és a szervezetünk sokkal nagyobb eséllyel győzi le a láthatatlan ellenséget. Timinek volt pár kemény hete a vírus miatt, és nemrég tudó CT-n volt, ami érdekes eredményekkel szolgált.

Őrjítő fehérneműs képek jelentek meg Vajna Timiről

„Nemrég voltam tüdő CT-n, és tele van hegekkel a tüdőm a koronavírus után.” – osztotta meg a hírt Timi, aki az Instagram sztorija mellé csatolt egy képet is két termékről, amik elmondása szerint segítenek neki. „Amióta ezeket szedem, nem fáj már a mellkasom reggelente.”