Dollár
387,15 Ft
Euró
394,76 Ft
Font
467,55 Ft
Bitcoin
23,907 $

Megérkezett az Andor előzetese – szeptemberben exkluzív bemutató a Disney+-on

Fotó: Disney+
not image

Borbély Fanni

2022. augusztus 2. - 20:53

Remek hírrel szolgálhatunk a Star Wars rajongóknak: megérkezett az Andor című sorozat várva várt előzetese, a sorozat pedig nem oly sokára, szeptember 21-én, szerdán debütál majd a streamingszolgáltató kínálatában.

A Disney+ jóvoltából megérkezett az Andor című Star Wars-sorozat előzetese, melynek első évadja 12 résszel érkezik, a címszereplő Cassian Andor karakterét pedig ismét Diego Luna alakításában láthatjuk viszont.

Soron kívül Dancing with the Stars 3: hihetetlen bejelentések, Kulcsár Edina, Rubint Réka, Csobot Adél is elindul

A sorozat a Zsivány Egyes előzménye lesz, és kizárólag a Disney+ kínálatában lesz elérhető Magyarországon, nem is olyan sokára: a sorozat szeptember 21-én, szerdán kerül fel a streamingszolgáltató kínálatába, s bár 21-én csak az első három részt kapjuk meg, érdemes lesz a képernyőre tapadni, ugyanis sorban jönnek majd az új részek.

Fotó: Disney+

A Zsivány Egyesből ismert Cassian Andor, a lázadó kém kalandjait követhetjük majd végig, aki megpróbál mindent megtenni annak érdekében, hogy valamiféle változást érjen el: a cselekmény a Birodalom ellen fellángolt lázadás történetét viszi majd előre, de azt is megtudhatjuk majd, hogy az emberek és a bolygók hogyan keveredtek bele a lázadásba.

A Zsivány Egyes cselekménye előtt játszódó sorozat egy olyan korszakot mutat majd be, mely tele van veszélyekkel, megtévesztéssel, intrikákkal, Cassian pedig egy olyan úton indul el, melynek végére az a lázadó hős lesz belőle, akivel a Zsivány Egyesben is találkozhattunk.

Diego Luna visszatér Cassian Andor szerepében, de csatlakozik hozzá Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgard, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller és Fiona Shaw is. Az alábbi trailer pedig egy kis kedvcsináló a rövidesen érkező Andorhoz: