Dollár
432,25 Ft
Euró
423,13 Ft
Font
481,05 Ft
Bitcoin
19,681 $

Romano: megegyezett a Barcelona és a Manchester United de Jongról

Fotó: Frenkie de Jong, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub holland játékosa csapata nézõk által is látogatható, nyílt edzésén vesz részt a barcelonai Camp Nou stadionban 2022. január 3-án. A labdarúgóklubhoz szerzõdött Ferran Torres spanyol labdarúgót ezen a napon mutatták be a klubnál. MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. július 14. - 12:30

Már csak a személyi feltételeket kell pontosítani a játékossal. 

Fabrizio Romano újságíró, aki mindig nagyon jól értesült átigazolási ügyekben, arról számolt be, hogy a Manchester Unitednek és a Barcelonának sikerült megállapodnia Frenkie De Jong átigazolásáról. 

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Romano azt írja, hogy a garantált díj 75 millió euró, ehhez jönnek még hozzá további költségek, így összesen 85 millió körül lehet az összeg, amelyet az angoloknak ki kell fizetniük a hollandért. 

Hozzáteszi, hogy még nem sikerült azonban megegyezni a személyi feltételekről, ez a kérdés még pontosításra vár, ugyanis De Jong végig hangoztatta, hogy mindenképpen szeretne Barcelonában maradni. 

A játékos és a menyasszonya is imádja Katalóniát, már saját házuk is van nem messze Barcelonától, és a holland rokonai is úgy nyilatkoztak, hogy nagyon szívesen élnek a környéken. 

Ezzel szemben nem elég, hogy Manchesterben nincs olyan ragyogó időjárás, mint Barcelonában, de még a csapat sem szerepel a Bajnokok Ligájában, és biztosan nehéz dolga lesz Erik Ten Hagnak velük. 

Arról nem is beszélve, hogy Frenkie saját bevallása szerint is a Barcelona álmai klubja, már kisgyerekként is az ő mezüket hordta, és elképzelte, hogy milyen lenne náluk játszani. Ez meg is adatott neki, ráadásul még megkapta Xavit is, akit nagyon tisztel. 

A középpályás szent meggyőződése, hogy egyszer a nagy előd nyomába érhet, addig pedig igyekszik megfelelni az elvárásoknak és mindent teljesíteni a pályán, amire az edző kéri

Azonban a hírek szerint őt nem igazán kérdezték meg a katalánok, hogy mit is akar, a háta mögött szervezkedtek, állítólag Xavi telefonon közölte vele, hogy el fogják adni. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.