Dollár
395,18 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
473,64 Ft
Bitcoin
16,831 $

Megan Fox mellbedobós fotóitól bárki arca elpirul

Fotó: Instagram/Megan Fox

Takács Petra

2022. október 21. - 04:49

Megan Fox, a világ egyik leghíresebb modellje és színésznője olyan fotókat tett közzé magáról, amik csak úgy pirítják az ember arcát.

Nem is oly rég Megan Fox egy igen komoly mérföldkövet ünnepelt a közösségi médiában, hiszen átlépte a 20 milliós követőszámot az Instagramon. Azóta több mint 600 ezren csatlakoztak, és még fognak is, várhatóan milliók.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Ha megnézzük, hogy mekkora név és karakter, illetve milyen érdekes személyiség, alaphangon legalább 200 milliós tábornak kellene mögötte állnia. Ettől független boldog és teljes az élete, miközben olyan szexi fotók jelennek meg róla, hogy eláll az ember szava.

Ezek a felvételek megint csak azt bizonyítják a nőknek, hogy sokszor kortalanak, de tenni is kell ezért. Ha teszünk és a genetikánk is rendben van, akkor több mint szerencsések lehetünk, de Fox-ból is egy van.

Egy végtelenül feltűnő jelenség, akit nemcsak a lámpafény világít meg, hanem akár a Hold fénye is. Nagyon-nagyon erős a kisugárzása, innen is jól érezhető, abszolúte a megközelíthetetlenséget sugározza, és szexin.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2