Dollár
423,88 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
19,181 $

Közeli fotók készültek Megan Fox hatalmas kebleiről

Fotó: Colson Baker, művésznevén Machine Gun Kelly amerikai énekes, rapper, színész és producer (b) és Megan Fox amerikai színésznő a Good Mourning című film bemutatóján West Hollywoodban 2022. május 12-én. A filmet május 20-tól vetítik az amerikai mozik. MTI/EPA/Carloine Brehman
not image

Takács Petra

2022. szeptember 12. - 08:25

Megan Fox nem véletlenül a világ egyik legvonzóbb nője, és ehhez a méretes dekoltázsa is hozzátartozik, ami egyenesen klasszis.

Megan Fox megkerülhetetlen tagja a hírességek, a legnagyobb sztárok világának. Modellként és színésznőként is topkategóriás lett, köszönhetően a kivételes tehetségének, amit ki is használ, kihozza magából a maximumot.

Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de a Transformers filmben nyújtott alakítása is tökéletes volt, ha rajtunk múlt volna, biztosan a szériában marad. Megunhatatlan a karaktere, amiben mindig benne van a váratlan.

Nála soha nem lehet tudni, hogy mivel áll elő legközelebb, egy rendkívül színes egyéniség, azon kevesek egyike, aki ugyan aktív a közösségi médiában, mégis megközelíthetetlennek tűnik, és az is marad.

Extrém szexin mutat Gabriela Spanic ebben a mellerős bikiniben

A hosszú évek alatt sem kopott meg a karaktere, ugyanaz az extrán vonzó nő, aki ezt pontosan tudja magáról. A róla megjelent fotókkal bárkit zavarba lehet hozni, akár a nőket is, nemcsak a férfiakat.

Lapozó: 1 2