Megan Fox őrületen vadító fotóinál most nincs jobb

Fotó: Instagram/Megan Fox
not image

Hujber Dávid

2021. július 24. - 00:39

Jelenleg Megan Fox viszi a prímet ezekkel az új stúdiós képekkel, lehengerlően mutatnak rajta a ruhák, és a sminkje is tökéletes.

Ha Megvan Fox nevét halljuk, részben azonnal a Transformers filmek jutnak eszünkbe, valamint az, hogy mennyire vonzó, szexi és dögös. Megkérdőjelezhetetlen, hogy a világ egyik legszebb és legvonzóbb híressége.

Fox az évtizedek múlásával is ugyanolyan vonzó maradt, vagy még vonzóbb, mint valaha. Nyilván ez részben szubjektív, bár meglepődnénk, ha valaki mást gondolna róla, vagy nem tartaná annyira dögösnek és vonzónak.

Róla valahogy mindig az a kép alakult ki, hogy minden percben csinos, divatos és pontosan tudja, hogy mit vegyen fel, amivel ki tudja emelni az erősebb formáit. Nehéz lenne belekötni a formájába, mert úgy állnak rajta a ruhák, mint csak nagyon keveseken.

Mallorcára hajóztak Ronaldóék, méghozzá igazi luxusban

Ezek után nem csoda, hogy még mindig hatalmas követőtáborral rendelkezik, többek között az Instagramon is, ahol több mint 13 millió követője van. Ez már az a szám, amit egyáltalán nem kell magyarázni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.