Őrület, milyen jól néz ki Megan Fox fehérneműben

Fotó: Instagram/Megan Fox
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 28. - 04:04

Azok, akik kicsit is kételkednek abban, hogy Megan Fox ugyanolyan vonzó, mint régen, azok nézzék meg ezt a pár képet, és ráeszmélnek, valójában még vonzóbb, mint eddig bármikor is volt.

Nem is oly rég számoltunk be Fox egészen pikáns sorozatáról, ami egyben az elmúlt évtized egyik legerotikusabb sorozata is. Ez még azokat is meglepte, akik hozzászokhattak a bevállalósabb tartalmakhoz.

Újabb tökéletes példa arra, hogy egy nő 30 év felett akár még vonzóbb is lehet, mint előtte. Az amerikai szépség idén májusban ünnepelte 35. születésnapját, szép lassan célba veheti a 40-et, de még mindig rengeteg potenciál van benne.

Három gyermekes édesanyaként még büszkébb lehet, és ez olyasvalami, amivel rengeteg nőnek mutathat példát. Nyilván az anyagi lehetőségei miatt könnyebb dolga van, de így is sokat alakíthatunk magunkon, nem kell hozzá sztárnak lennünk.

Vasvári Vivien hollywoodi szépségként is tarol, szinte felperzsel

Megan különleges sorozatát milliók like-olták, százával érkeztek a hozzászólások a különböző platformokra, és ez a lavina Magyarországra is elért. A konzervatívabbak már nemigazán díjazták a dolgot, de a többség nagyon is.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.