Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

Mérföldkő: megállapodást kötött a TV2 Csoport és a Disney

Budapest, 2017. március 16. A TV2 Csoport székháza a XIV. kerület Róna u. 174-ben. MTVA/Bizományosi: Róka László

Takács Petra

2022. október 20. - 16:10

Számos népszerű sorozat és film lesz elérhető a csatornákon – írta közleményében a TV2 Média Csoport.

A Disney a 21st Century Fox akvizíciójával a világ két kiemelkedő stúdiójának tartalmait hozza el a TV2 Média Csoportnak, így a megállapodás különösen nagy mérföldkő a magyar médiatársaság történetében.

Soron kívül Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

A Disney legújabb mozijai (The King’s Man, Free Guy) mellett a már jól ismert és közkedvelt Fox címek is kizárólag a TV2 Média Csoport csatornáin lesznek elérhetők. Ilyen például a kultikus Reszkessetek, betörők! trilógia, a Die Hard sorozat, az Alien mozik, a Jégkorszak, a Függetlenség napja és a Majmok bolygója filmek.

A TV2 Csoport kábelcsatornáira is érkeznek népszerű sorozatok, mint például a Gyilkos elmék, a Castle, vagy a Szellemekkel suttogó, amik még erősebbé teszik a Jocky TV és a Prime műsorkínálatát.

A kábelcsatornák sem maradnak ki

A humor két nagyágyújának számító sorozat, a Modern család és a Family Guy a TV2 Comedy csatorna műsorkínálatában lesz elérhető a jövő évtől. A TV2 hétvégi délelőtti műsorsávjában a Disney blokkban minden idők legnépszerűbb meséi kapnak helyet, a Gumimacik kalandjai, a Kacsamesék, Balu kapitány kalandjai várják a legkisebb nézőket

– Nagy örömünkre szolgál, hogy a legjobb és legkedveltebb mozik és sorozatok a Disney, a 20th Century Studios, az FX és az ABC Studios kínálatából a TV2 Média Csoport nézői számára széles körben elérhetővé válnak. A műfajok sokszínűségének köszönhetően mindenki megtalálja majd az őt érdeklő tartalmakat, legyen szó családokról, vagy gyerekekről. – nyilatkozta a megállapodás kapcsán Anna Walczak, a The Walt Disney Company közép-kelet-európai tartalom és értékesítési igazgatója.

– A partnerségnek köszönhetően nézőinknek a világ legnagyobb stúdiójának legjobb tartalmait hozzuk el. A megállapodás lehetővé teszi, hogy ne csak a zászlóshajó, a TV2 tartalomkínálatát erősítsük, hanem a kábelcsatornáinkét, a TV2 Comedy, a Jocky TV és a Prime műsorstruktúráját is, és természetesen a Mozi+ sem marad ki a premierfilmek sorából! – tette hozzá Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.