Jó hír, még több akcióval rukkol elő húsvét előtt a Tesco

Fotó: Unsplash
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Úgy tűnik, komoly versenytársra akadt az Aldi, ugyanis a Tesco is arra a döntésre jutott, hogy még több akcióval rukkol elő a vásárlói számára.

Ha kedvező ajánlatokról van szó, a Tescóra ezúttal is számítani lehet, ugyanis nemrégiben megemelte az árstopos termékek vásárlási limitjét, míg a tojás esetében eltörölte, de a húsvét hetére a nagy családi reggelik és ebédek fontos hozzávalóinak is jelentősen csökkentette az árát.

Ennek kapcsán Hevesi Nóra, a Tesco Magyarország kommunikációs vezetője azt mondta, a húsvéti kedvezményeik jól tükrözik a stratégiájukat, miszerint nem egy-egy termék árának csökkentésére van szüksége a magyar családoknak.

Ezáltal április 5-től egyes sajtok több mint 50%-os, a magyar fejes saláta 35%-os kedvezménnyel, a magyar hónapos retek pedig közel féláron szerezhető be. A fonott kalács 40%-kal, a húsvéti húsok, így a friss sertéstarja 20%-kal és a friss magyar sertésoldalas 18%-kal olcsóbban szerezhető be.

Megéri Clubcardot használni

Az ünnepi édességek és italok ára mintegy 30%-kal csökkent, öt pezsgő vásárlása esetén pedig a legolcsóbbat ingyen vihetik haza a vásárlók. Továbbá a sütési alapanyagokon 35-44% kedvezmény van érvényben, az ünnepi dekoráció pedig a húsvét előtti szerdán és csütörtökön, illetve szombaton 50%-kal kedvezőbb áron érhető el.

Az egészséges étkezésre való tekintettel az áruházlánc 45%-kal csökkentette az alma, 31%-kal a magyar eperparadicsom árát, a sütéshez használt magvak esetében pedig akár 44%-kos kedvezménnyel is találkozhatnak a vásárlók – írta a privatbankar.hu.

Mindemellett óriási kedvezménnyel várják a húsvét előtti utolsó napokban betérőket, ugyanis április 5. és 8. között 2500 forint kedvezményt kapnak a végösszegből azok a Clubcard applikációt használó vevők, akik 20 ezer forint felett vásárolnak.