Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Még egy évet ráhúz az Atlético Madrid kispadján Simeone

Madrid, 2017. május 1. Diego Simeone, a spanyol Atlético Madrid vezetõedzõje sajtótájékoztatót tart a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2017. május 1-én, egy nappal a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája elõdöntõ mérkõzés elõtt. (MTI/EPA/Chema Moya)
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Sikerült meggyőzni az argentin szakembert, aki már másfelé kacsintgatott.

Egyáltalán nem volt biztos, hogy Diego Simeonét ősszel is az Atlético Madrid kispadján látjuk viszont, azonban úgy tűnik, hogy a feleknek végül sikerült megegyezniük, a szakember pedig még egy évet marad a csapat élén – írja a Fichajes.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Simeone idestova 12 éve irányítja a Matracosokat, akikkel Európa Ligát nyert és két BL-döntőt is játszott, elhódított továbbá két bajnoki címet, valamint egy Spanyol Szuperkupát és egy Európai Szuperkupát egyaránt.

Sikertelennek tehát egyáltalán nem lehet mondani az elmúlt bő egy évtizedet, ugyanakkor az utóbbi években mintha kissé elfáradt volna a csapat Simeone irányítása alatt, amit főleg a sikertelen nemzetközi kupaszereplés bizonyít.

Az Atlético számára ugyanis évek óta a legjobb 16 jelentette a végállomást a BL-ben, a legutóbbi kiírásban pedig már a csoportkörben elvéreztek, ráadásul az utolsó helyen, így még az Európa-ligával sem vigasztalódhattak.

Két évvel ezelőtt ugyanakkor óriásit csatázva a Real Madriddal végül megszerezték 11. bajnoki címüket, és bár az idei szezonban erre már nem sok esélyük van, a BL-indulást jelentő helyezés minden bizonnyal meglesz nekik.