Dollár
422,99 Ft
Euró
407,54 Ft
Font
455,75 Ft
Bitcoin
19,377 $

Meg akarták verni Szabó Győző lányának barátját, de a színész közbelépett

Fotó: Instagram/Szabó Győző
not image

Takács Petra

2021. április 30. - 22:41

Egy újabb nagyon érdekes sztori került elő a múltból, bizonyítván, hogy Szabó Győző számára menyire fontos a család, és a lánya nyilvánvalóan elsőbbséget élvez.

Szabó Győző nemcsak egy kiváló színész, akinek sokan imádják a filmjeit és színházi szerepeit, hanem egyúttal egy remek karakter, aki apaként mindent megtesz azért, hogy a lánya rendben legyen. Néha azonban vannak necces helyzetek is, ebből mesélt el egy sztorit a LifeTV stúdiójában.

Soron kívül Az ukránok szerint négy orosz repülőt lőttek ki szombaton, az egyikről videójuk is van

Győzőt nem kell félteni, ha sztorimesélésről van szó, rendkívül bele tudja élni magát a dologba, bár ez részben szakmai ártalom, hiszen hosszú évek óta ez a szakmája és szenvedélye. Nem szól bele lánya kapcsolataiba, de ha a lányának szüksége van rá, akkor azonnal indul.

Az egyik ilyen esetnél épp forgatott valamit, és 1 órára volt a lányától. Ezt a kérdést hamar megoldotta, mert motorra pattant, és 20 perc alatt ott is volt a helyszínen. „És akkor én, a forgatásról ahonnan egy óra az út motorral, húsz perc alatt ott voltam.”

Az amerikai világsztár már a Parlament előtt fut

Nem volt veszélytelen a szituáció, mert ott állt öt férfi a ház előtt, akik meg akarták leckéztetni Győző lányának említett párját, persze név nélkül. A konfliktus abból adódhatott, hogy az illető Borit akarta, és ezen tört ki a balhé.

Győző látványosan érkezett meg, eldobta a motorját, majd közölte „Bélával”, hogy vagy mindenki kap egy büdös nagy pofont, vagy szépen elmennek haza. „Ha pofon lesz, akkor nemcsak te kapsz Béla, hanem a haverok is.”

A sztártól azonban távol áll az erőszak minden formája, de nyilván meg tudja védeni magát. Ilyenkor a legfontosabb, hogy az ember a lehető leghiggadtabb legyen.