Dollár
393,44 Ft
Euró
406,56 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
16,277 $

Meg akart menteni egy hídról leugró nőt, de ő maga nem élte túl a mentést

Fotó: Unsplash/the blowup
not image

Borbély Fanni

2021. április 24. - 21:08

Egy férfi meglátta, amint egy nő a Temzébe ugrik a London Bridge-ről, s azonnal utánaugrott, hogy megmentse, sajnos tragédia lett a vége.

A férfi nem sokkal éjfél után lett figyelmes a nőre, aki a London Bridge-ről a Temzébe vetette magát, s nem is habozott, rögvest a nő után ugrott, hogy megmentse.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Ezt követően egy másik férfi is segítségükre sietett, ő szintén beugrott a vízbe, így együtt próbálták megmenteni a nőt.

A parti őrség, a mentők, valamint a rendőrség búváregységei rögtön a helyszínre siettek, hogy kimentsék a vízből mind a három embert, végül az akció során sikeresen kimentették a nőt, és az egyik férfit is, aki utánaugrott.

Azt a férfit viszont, aki először ugrott a nő után, már nem találták meg a mentőegységek.

A rendőrség később bejelentette, hogy a férfi holttestét reggel hat órakor találták meg, melyről már értesítették az áldozat rokonait.

Az eset sajnos nem egyedi: nemrég egy 13 éves kisfiú zuhant bele a Temzébe, ekkor egy nő ugrott utána, hogy megmentse, ám csak hátizsákját tudta kihozni a vízből, a gyermek holttestét pedig azóta sem találták meg – írja a 24.hu.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.