Clouds
21 Budapest
Dollár
359,72 Ft
Euró
388,30 Ft
Font
433,51 Ft
Bitcoin
23,455 $

Még a WHO szerint is több lehet valójában a COVID-19-áldozat

Külföld
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Az Egészségügyi Világszervezet is úgy gondolja, hogy a jelenlegi hivatalos számok egy alacsonyabb számot mutatnak a valóságnál.

Az Egészségügyi Világszervezet is úgy gondolja, hogy a jelenlegi hivatalos számok egy alacsonyabb számot mutatnak a valóságnál.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Jelenleg több mint 33.3 millió fertőzöttje van a koronavírusnak, mely az év eleje óta pusztít világszerte, és szedi az áldozatait. Immáron több mint 1 millió olyan halottról tudni, akik a COVID-19 következményeként hunytak el.

A legtöbb fertőzöttet az Egyesült Államokban regisztrálták, ahol lassan 7.2 millió betegről tudni. Több mint 205 000-en már biztosan nem épülnek fel, mert elhunytak a világjárványban. Csak New Yorkban például 33 140 halottat rögzítettek.

Természetesen a WHO is egészen közelről figyeli az eseményeket a koronavírus idején, és jól tudják, hogy a valódi számok ennél nagyobbak lehetnek, ami nemcsak a fertőzöttekre igaz, hanem a halálesetekre is.

Az Al Jazeera jelentése szerint a WHO úgy gondolja, a globális halálesetekre vonatkozó számok valószínűleg egy alábecsült értéket adnak, miközben már több mint 1 millióan haltak meg a világjárványban.

Szlovákia újabb korlátozásokat jelentett be a koronavírus terjedése miatt