Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,25 Ft
Euró
381,35 Ft
Font
444,81 Ft
Bitcoin
43,373 $

A McLaren belsőkamerás nézetéből a Monacói Nagydíj startja

Nem lehet azt mondani, hogy Piastri unatkozott volna Monacóban, már a startja is nagyon izgalmas volt.

Fotó: Max Verstappen, a Red Bull holland címvédője (b) és Fernando Alonso, az Aston Martin spanyol versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Monacói Nagydíjának rajtja után a monacói utcai versenypályán 2023. május 28-án. MTI/AP/Luca Bruno
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A McLaren messze nem tart ott, mint azt sokan várták volna pár évvel ezelőtt. Azt gondolták a rajongók, hogy a wokingi istálló rövidesen ismét képes lesz rendszeresen harcban lenni a dobogóért, de nem így lett.

Ezzel szemben az Aston Martin megérkezett, és Fernando Alonso sorra gyűjti be a pódiumos helyezéseket. A McLarennél megtört a fejlődés üteme, majd azzal a lendülettel vissza is esett a teljesítmény. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Szomorú, mert egy legendás csapatról beszélünk, akiknek ott lenne a helye a legjobbak között. A bajnokság állása is beszédes, és mindenki láthatja, hogy képtelenség befogni a Red Bullt, ami Max Verstappen harmadik címét jelentheti.

A Monacói Nagydíjon sem tudott kiugró eredményt elérni a wokingi csapat, viszont nem unatkoztak. Piastri is élvezhette a startot a szűk utcákon, és akárcsak a többiek, profin oldotta meg a kérdést.

Alább erről nézhetünk meg egy onboard videót, ahogyan Piastri igyekszik ügyesen lavírozni, miközben néhol centik választják el az ütközéstől. Ez egy újabb remek tapasztalat volt számára, amit élvezett.