Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Mbappét még a Newcastle csillagászati ajánlata sem térítheti el a Realtól

Mbappét, úgy tűnik, az sem hajtja meg, hogy a világ legjobban fizetett játékosai közé tartozhatna.

Fotó: Instagram/Kylian Mbappé
Sport

Kornis Vivien

Szerkesztő

A Newcastle nagyszabású projektjéhez nagyszabású játékosok kellenek, és úgy tűnik, a klub egyelőre nem elégedett a csapatban szereplő nevekkel. Hogy ezt kiküszöböljék, a labdarúgás jelenlegi egyik legkeresettebb játékosával újítanának, ami nem is meglepő, hiszen nemsokára lejár a szerződése. 

A Newcastle nemrég megkörnyékezte Kylian Mbappét, a PSG fiatal sztárcsatárát, és nem kevesebb, mint évi 50 millió eurót ajánlottak neki, ha St. James Park fekete-fehér egyenruhájába bújik.  Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Ez a kétszerese annak, amit a francia válogatott játékosa a Real Madrid színeiben kereshetne, fontos azonban hangsúlyozni, hogy Mbappé eddig kevés érdeklődést tanúsított aziránt, hogy esetlegesen Európa leggazdagabb férfijává váljon. 

A Defensa Central értesülései szerint Mbappé – nem meglepő módon – úgy döntött, visszautasítja az ajánlatot, ami a világ legjobban fizetett játékosai közé emelte volna, és ami jóval magasabb, mint amit a Real Madrid képes lesz neki ajánlani. 

Úgy tűnik, az ifjú sztárcsatár szemei előtt egyetlen dolog lebeg, mégpedig az, hogy hamarosan Madridba költözhessen. Hamarosan meg is kezdődhetnek az ezzel kapcsolatos hivatalos tárgyalások, június 30-ával pedig a szerződése is lejár a PSG-nél.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.