Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

Mbappét még a Newcastle csillagászati ajánlata sem térítheti el a Realtól

Fotó: Instagram/Kylian Mbappé
not image

Kornis Vivien

2021. október 21. - 01:10

Mbappét, úgy tűnik, az sem hajtja meg, hogy a világ legjobban fizetett játékosai közé tartozhatna.

A Newcastle nagyszabású projektjéhez nagyszabású játékosok kellenek, és úgy tűnik, a klub egyelőre nem elégedett a csapatban szereplő nevekkel. Hogy ezt kiküszöböljék, a labdarúgás jelenlegi egyik legkeresettebb játékosával újítanának, ami nem is meglepő, hiszen nemsokára lejár a szerződése. 

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

A Newcastle nemrég megkörnyékezte Kylian Mbappét, a PSG fiatal sztárcsatárát, és nem kevesebb, mint évi 50 millió eurót ajánlottak neki, ha St. James Park fekete-fehér egyenruhájába bújik. 

Ez a kétszerese annak, amit a francia válogatott játékosa a Real Madrid színeiben kereshetne, fontos azonban hangsúlyozni, hogy Mbappé eddig kevés érdeklődést tanúsított aziránt, hogy esetlegesen Európa leggazdagabb férfijává váljon. 

A Defensa Central értesülései szerint Mbappé – nem meglepő módon – úgy döntött, visszautasítja az ajánlatot, ami a világ legjobban fizetett játékosai közé emelte volna, és ami jóval magasabb, mint amit a Real Madrid képes lesz neki ajánlani. 

Úgy tűnik, az ifjú sztárcsatár szemei előtt egyetlen dolog lebeg, mégpedig az, hogy hamarosan Madridba költözhessen. Hamarosan meg is kezdődhetnek az ezzel kapcsolatos hivatalos tárgyalások, június 30-ával pedig a szerződése is lejár a PSG-nél.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.