A PSG Mbappé B-terveként tekint Salahra

Fotó: MTI/EPA/EFE/Kiko Huesca
not image

Borbély Fanni

2021.május.14 - 13:44

Miközben a Paris Saint-Germain Kylian Mbappé válaszára vár, hogy elfogadja-e a klub ajánlatát szerződésének 2022 utáni meghosszabbítására, vagy a nyáron elhagyja a klubot, Leonardo sportigazgatónak van egy listája a lehetséges pótlásokról, amelyen szerepel a Liverpool támadója, Mohamed Salah is.

A 28 éves Salahnak két év van hátra a szerződéséből, mivel azonban négy éve az Anfieldnél van, a PSG reméli, hogy az egyiptomi válogatott játékos nyitott lenne egy új fejezetre a pályafutásában, különösen akkor, ha a Liverpoolnak nem sikerülne kvalifikálnia magát a Bajnokok Ligájába a következő szezonban.

Salah, akit 2017 nyarán 42 millió euróért szerződtettek a Romától, és Jürgen Klopp menedzser alatt igen sokat fejlődött, nemrég azt nyilatkozta, hogy a klub nem kereste meg őt új szerződéssel. Ugyanakkor Klopp korábban azt is elmondta, hogy nem szeretné, ha az első hármasból (Salah, Sadio Mane és Roberto Firmino) bárki is távozna a nyáron.

Bár köztudott, hogy a PSG új menedzsere, Mauricio Pochettino rajong Salahért, nem valószínű, hogy 80 millió eurónál kevesebb adnának érte – jelezték források az ESPN-nek.