Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
16,994 $

Mbappé gesztust tett a Real Madrid felé

Fotó: MTI/EPA/Getty pool/David Ramos
not image

Borbély Fanni

2021. május 15. - 00:23

Mbappé legújabb interakciója a közösségi médiában Benzemával ad némi okot a gondolkodásra, bár még mindig nem derült ki, hogy a francia hogyan dönt majd.

Kylian Mbappé jövője még korántsem tisztázott, de a francia kacérkodása a Real Madriddal nem szűnt meg: legutóbb két honfitársa felé kacsintott ki, ugyanis Benzema egy olyan fotót töltött fel az Instagramra, amelyen örömmel ünnepli Zidane-nal a Granada elleni gólját, a képet pedig Mbappé is lájkolta.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”
Az AS által közzétett képernyőfotó Mbappé reakciójáról.

A közösségi média korában a játékosok interakciói szinte fontosabbak, mint a kamerák előtt tett nyilatkozataik. Mbappé most pénteken mutatta be a PSG következő szezonjára szánt új mezét, de a reklámakció egyszerűen szerződéses kötelezettség, hiszen a pólót a Nike készíti (még ha Jordan márkanév alatt is fut), és a párizsi szupersztár a márka egyik legfontosabb globális nagykövete.

Neymar pedig még azon a nyáron bemutatta a Barcelona mezét, amikor Párizsba távozott, így tehát elmondható, hogy a brazil fontos szerepet játszott abban, hogy Mbappé a PSG-hez szerződött.

A Bajnokok Ligája-győzelem miatti csalódottság pedig csak olaj lehet a tűzre a messziről érkező művelethez, ugyanis Mbappénak más szövetségesei is vannak az öltözőben. Nem is kell messzire menni: Vinicius, akit Florentino minden PSG-vel való művelettől óvott, évek óta nagyon baráti kapcsolatot ápol Mbappéval, amely pont a közösségi oldalakon született – írja az AS.