Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

Mbappé-val nem lehet bírni, a Marseille-nek sem ment (videó)

Fotó: MTI/EPA/Yoan Valat
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A múlt héten robbant ki a vita a francia csatár jövője kapcsán, miután olyan hírek jelentek meg, melyek szerint Mbappé megunta a PSG-t és arra kérte a klub vezetését, hogy engedjék el.

A múlt hét folyamán több olyan jelentés is megjelent, melyek szerint Kylian Mbappé megelégelte, hogy a PSG nem váltotta be korábbi ígéreteit és arra kérte a klub vezetését, hogy a jövő januári átigazolási piacon engedjék el.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Mint arról korábban beszámoltunk, nincs olyan terve a franciának, hogy távozzon. A fichajes.net értesülései szerint is a francia játékos kategorikusan tagadja, hogy ez megtörtént volna, sőt, elmondása szerint nagyon is boldog a PSG-nél és nem akar távozni a csapatból.

A játékos azt is hazugságnak nevezte, hogy a távozásáról szóló hírek a belső köreiből származó forrásoktól érkeztek volna. A játékos nemrég ugyanis egy mérkőzés után úgy nyilatkozott:

“Nagyon boldog vagyok és soha nem kértem, hogy januárban engedjenek el, ez az információ hamis.”

Hozzátette, nem haragszik a klubra és minden hír, ami a múlt hét folyamán megjelent a távozása kapcsán, hazugság volt. Noha Mbappé tagadta a távozási szándékáról szóló híreket, annyi biztos, hogy több klub is szívesen látná a csapatában, így például Real Madrid, a Manchester United, a Chelsea és a Liverpool is jelezte, hogy hajlandó lenne egy komolyabb összeget fizetni a játékosért.

Ami pedig a hétvégét illeti, Mbappé ismét bizonyította, hogy mennyire fontos láncszeme a PSG-nek, ezúttal a Marseille ellen, akit ugyan csak egy góllal tudtak legyőzni, ez egy rendkívül fontos három pont volt.