Megváltozott Kylian Mbappé álláspontja a távozásról?

Kylian Mbappe, a Paris Saint-Germain játékosa az RB Leipzig ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az A csoport harmadik fordulójában játszott mérkõzésen Párizsban 2021. október 19-én. MTI/EPA/Ian Langsdon
not image

Nagy Noel

2021. november 15. - 08:56

Kylian Mbappé lejáró szerződése lesz a legfőbb téma a futballban az előttünk álló hónapokban, már nyáron is rengeteg pletyka volt ezzel kapcsolatban.

Egészen drámai műsor alakult ki Mbappé körül: marad vagy nem marad? Szinte naponta változtak ezzel kapcsolatban az értesülések, vélemények és már olyanok is voltak, akik tényként kezelték a távozását a Real Madridba.

Spanyol értesülések még arról is szóltak, hogy a Nike már elkezdte építeni a KM7 brandet, amikor még csak meg sem volt Mbappé szerződése. Továbbra is kérdéses azonban, hogy a francia támadó a spanyol fővárosba költözik-e.

Egyelőre úgy tűnik, hogy Kylian Mbappé nem fogja meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését és a Real Madridba fog igazolni, ráadásul ingyen. A legújabb nyilatkozata alapján azonban arra is lehet következtetni, hogy hajlandó lenne maradni.

„Fantasztikus öt év van mögöttem, minden egyes pillanatát élveztem és a jövőben is élvezni fogom. Nagyon sok dolog, kihívás vár még rám, erről már beszéltem korábban is” – Fogalmazott Mbappé, akinél rákérdeztek, hogy marad-e a PSG-nél:

„Itt vagyok, egyelőre itt is maradok és erre a szezonra még biztosan itt leszek”

A spanyol Marca szerint ezek a megszólalások egyértelműen arra utalnak, hogy Mbappé jelenleg jól érzi magát a párizsiaknál, ezért akár még elgondolkodhat a maradáson is. Kérdéses azonban, hogy ez csak hirtelen boldogság vagy tényleg meggyőzhető a francia, aki a jövő Real Madridjának arca akar lenni.