Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
26,859 $

Amikor Mbappé rendkívül elegáns (fotók)

Fotó: A francia Kylian Mbappé, miután 11-esből berúgta csapata első gólját a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án. MTI/EPA/Ronald Wittek
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A világhírű francia támadó a futballpályán kívül is nagyon népszerű, és a divat világában szintén otthonosan mozog.

Kylian Mbappé még mindig csak 24 esztendős, de többek között már világbajnoknak is mondhatja magát, és bármeddig is marad a PSG játékosa, legendaként tekintenek rá Párizsban, ahol rövid időn belül óriási rekordokat döntött meg.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Az egyik nagy álma azonban továbbra sem teljesült, nem nyerte meg a Bajnokok Ligáját, de nehéz elképzelni, hogy így vonuljon vissza. Viszont már nincsenek harcban a végső győzelemért, így maradt a francia bajnoki cím.

Nagy kérdés, hogy Mbappé ezen a nyáron hogyan dönt, mert még mindig benne van a pakliban, hogy a Real Madridhoz igazol, vagy Angliába költözik. Sokat pletykálnak róla, és nemcsak a pályán, hanem azon kívül is rendkívül értékes.

Sorban állnak érte a világmárkák, és nem egy személyes szponzora van, akik nyilván busás összegeket fizetnek neki. Ez valószínűleg a következő 10 évben sem lesz másképp, melynek ideje alatt óriási vagyonokat kereshet.

A fiatal világsztár imádja a divatot, és valljuk be, jól is áll neki ez a világ. Alább ügyesen kombinálta az eleganciát a sportossággal, ami abszolúte meghatározza a karakterét, és a luxusóráról sem feledkezhetünk meg a csuklóján.