Dollár
393,08 Ft
Euró
411,42 Ft
Font
476,83 Ft
Bitcoin
17,110 $

Mbappé ultimátumot adott a PSG-nek: Vagy Neymar megy, vagy ő

Párizs, 2022. október 11. Kylian Mbappe, a Paris Saint-Germain (j) és Antonio Silva, a Benfica játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, a H csoport negyedik fordulójában játszott Paris Saint-Germain - Benfica mérkõzésen 2022. október 11-én. MTI/EPA/Yoan Valat
not image

Kolláth Benjámin

2022. október 20. - 05:09

A francia csatár nem szórakozik: Kylian Mbappé azt akarja, hogy a Paris-Saint Germain szabaduljon meg Neymartól.

Előzmény:

 

Az El Pais információi szerint Kylian Mbappé tovább folytatja a kis balhéját a Paris Saint-Germainnél. A spanyol lap forrása a klubnál arról számolt be, hogy a francia játékos szerződésében van egy záradék, aminek alapvető feltétele, hogy Neymartól megszabaduljon a klub, ha szeretnék, hogy 2025-ig náluk maradjon. Ha ez így van, akkor igazak a pletykák a két játékos kenyértöréséről.

A forrás szerint Neymar szerződéshosszabbításának a híre ennek nyomán meglepte Mbappét, aki nem erre számított. A PSG nyáron még valóban árulta a brazilt, de csak két klub jelentkezett iránta és sem a Newcastle, sem a Chelsea ajánlata nem volt elég vonzó számára, ezért a maradás mellett döntött.

Mbappé korábban cáfolta a korábbi pletykákat, amelyek az esetleges távozási szándékáról szóltak, bár csak egy héttel ezek megjelenése után és utólag sokan rámutattak, hogy nem feltétlenül azért tette a nyilatkozatot, mert nem szeretne távozni.

Akármi is legyen a helyzet, egyértelműnek tűnik, hogy a francia játékos sokkal nagyobb beleszólást akar a klub ügyeibe mint eddig, és hogy ha a klub szeretné, hogy kitöltse szerződését, akkor jobb, ha hallgatnak rá.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.