Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Így érkezett meg a Ferrarihoz Mbappé (videó)

A PSG világsztárja nagyon jól érezte magát a ferraris látogatása alatt, Charles Leclerc-kel különösen agy haverok.

Fotó: EPA/Siu Wu
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már a Monacói Nagydíjon is nagyon nagy nevek tűntek fel az F1-es hétvége alatt, de ehhez hozzászokhattunk. Hozzászokhattunk, mert az egyik legkülönlegesebb nagydíjról beszélünk, amit mindenki látni akar a helyszínen.

Neymar is beköszönt, a brazil világsztár remekül érezte magát, és nem kizárt, hogy az Egyesült Államokban folytatja tovább a pályafutását. Korábban úgy tűnt, a Manchester United lehet a célállomása, de már a Chelsea is igyekszik megszerezni őt. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Ami biztosan tűnik, az az, hogy Neymar elhagyja Párizst, míg Mbappé marad. A francia világsztár is imádja a gyors autókat, az F1-et, és nem mellesleg jó haverok a Ferrari monacói pilótájával, Charles Leclerc-kel.

Nagy örömmel fogadták Mbappét a Ferrarinál, ami nyilván számukra is jó reklám, addig a futballista betekinthet a kulisszák mögé. Keveseknek adatik meg mindez, de egy ekkora név esetében ez természetes.

Carlos Sainz Jr. is váltott pár szót Mbappéval, aki már most olyan vagyonos, hogy jó pár Ferrarit vásárolhatna magának, akár F1-es gépeket is. A helyében biztosan beszereznénk egy-két V10-es királykategóriás versenygépet, aztán irány a pálya.