Dollár
428,62 Ft
Euró
421,03 Ft
Font
477,52 Ft
Bitcoin
19,378 $

Mazsi szerint ezeket az embereket el kell engednünk

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 17. - 13:14

Ahogyan ő fogalmazott, el kell engedni ezeket az embereket, mert nincs szükségünk rájuk, akik csak negatívak és lehúzzák a másikat.

Berki Mazsi szép lassan visszatalálhat arra az útra, ahol lennie kell, de nem egyszerű a helyzete, mert egyik pillanatról a másikra lett egyedülálló édesanya. Berki Krisztián hirtelen távozott az élők sorából, akiről nemrég az egyik jó barátja is nyilatkozott.

Soron kívül Orbán: jön a gyármentőprogram és már dolgoznak a munkahelyvédelmi akcióterven

Mazsi igyekszik pozitív maradni, de arra is figyel, hogy a követői pozitív energiákat kapjanak tőle, és most emiatt is üzenhetett. Fontos és igaz szavakat fogalmazott meg, amikre érdemes odafigyelni, és egyúttal megfogadni azokat.

„Zárjatok ki minden rosszat és csak a jóra koncentráljatok. Engedjétek be a pozitív embereket és energiákat az életetekbe! Mindent és mindenki mást pedig engedjetek el, mert rájuk nincs szükségetek!”

Money or Love: látványos fotóval tett nagy bejelentést Demcsák Zsuzsa

„Sajnos egyre több ember negatív és rosszindulatú a jelenlegi élethelyzetben, amit teljesen megértek, de ne engedjétek, hogy ezek az emberek kivetítsétek rátok a hangulatukat.” – folytatta a bejegyzésében Mazsi.

Lapozó: 1 2