18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
434,48 Ft
Euró
424,37 Ft
Font
487,45 Ft
Bitcoin
19,261 $

Rászóltak, hogy húzza fel maszkját, nyakon szúrta a férfit – részletek

Fotó: Twenty20
not image

Takács Petra

2022. január 11. - 20:14

A tárgyalásra kedden került sor, ahol végül a férfi beismerte tettét.

“Nem fogok verésért börtönbe menni, inkább meghalsz”, ezt kiabálta az a férfi, aki azért támadt egy utastársára az 1-es villamoson, mert az rászólt, hogy húzza fel a maszkot. A férfi ekkor olyan mérges lett, hogy rászóltak, hogy felpattant és ütni-rúgni kezdte az áldozatot, végül pedig egy késsel nyakon szúrta a rémült utast. A férfi a keddi tárgyaláson beismerte, amit tett.

Soron kívül 62-re emelkedett az Ian hurrikán áldozatainak száma

Vértócsák borították az 1-es villamos padlóját, miután egy férfi megkéselte az egyik utastársát: az áldozatnak az volt az egyetlen bűne, hogy a maszk nem volt felhúzva az orrára. A nem mindennapi esetet a jármű kamerája is rögzítette, és a felvételen is látszik, hogy a 41 éves támadó egy oszlop mögötti ülésen ült, amikor utastársa odafordult hozzá, hogy hordja rendesen a maszkot.

Azonban ezen annyira összevesztek, hogy a 41 éves férfi végül felállt a székéből, és több alkalommal is fejbe verte az áldozatot, aki ezt követően véresen előrement a jármű vezetőjéhez, hogy hívjon hozzá rendőrt és mentőt. Ezen viszont annyira feldühödött a támadó, hogy elővett egy 4-7 centiméteres kést, majd a “nem fogok verésért börtönbe menni, inkább meghalsz” felkiáltással nyakon szúrta az áldozatot.

A Tények értesülései szerint az előkészítő tárgyalásra ma került sor, azonban a 41 éves férfi közölte, hogy nem akar lemondani a tárgyalás jogáról, ezért az ügy márciusban folytatódik, az ügyészség pedig emberölési kísérlet miatt börtönbüntetés kiszabására tett javaslatot a férfival szemben.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.