Dollár
394,92 Ft
Euró
416,92 Ft
Font
483,49 Ft
Bitcoin
17,257 $

Nem volt hajlandó maszkot felvenni, inkább leszállt a repülőgépről egy férfi

Fotó: Fotis Christopoulos/Unsplash
Külföld
not image

Kornis Vivien

Szerkesztő

A férfi annyira megmakacsolta magát, hogy végül a rendőröknek kellett leszállítania a repülőgépről.

Bár világviszonylatban is rendkívül súlyos Romániában a járványhelyzet, vannak, akik még mindig nem hajlandóan komolyan venni azt, és még csak maszkot sem viselnek, annak ellenére sem, hogy egy repülőgépnyi ember vár arra, hogy végre útnak indulhassanak. 

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

A Főtér beszámolója szerint ez történt Kolozsváron hétfő este, az Avram Iancu Nemzetközi Repülőtéren. Az egyik utas eleinte azt hitte, hogy a Ryanair Londonba induló járata azért ácsorog a reptéren, mert rosszak a látási viszonyok, később azonban kiderült, hogy erről szó sincs.

A légiutas-kísérők arról próbáltak meggyőzni egy férfit, hogy vegye fel a maszkját, és végül a rendőrséget is kénytelen voltak kihívni, a 40 év körüli utast azonban az egyenruhások sem tudták meggyőzni, így kénytelenek voltak leszállítani a gépről. 

Az utasok a rendőrök intézkedését tapssal köszönték meg, hiszen ez azt is jelentette, hogy végre felszállhat a repülőgép. 

Mint ahogy a lap is írja, a férfi magatartására igen nehéz magyarázatot találni, hiszen a maszkviselési kötelezettség nem újdonság, ráadásul makacsságával nem csak önmagának, de a többi utasnak is kellemetlenségeket is okozott, de még a repjegy árát is elvesztette.